Meld u aan als vrijwilliger
Aanmelden

Donderdag 2 november 2017
Training Samen dementievriendelijk voor regionale afdelingen (Noord-Holland)

Het project Samen dementievriendelijk is inmiddels ruim een jaar bezig. Behalve campagne voeren en naamsbekendheid creëren is het ontwikkelen van online trainingen en het geven van trainingen op locatie één van de belangrijkste speerpunten van het project; immers door zoveel mogelijk mensen de trainingen te laten doen krijgen we een dementievriendelijke samenleving.

Sinds de start van Samen dementievriendelijk krijgen we veel vragen van de afdelingen.  Vragen als: hoe ziet zo’n training eruit en wat kunnen wij doen? Om antwoord op die vragen te geven kunnen wij maar één ding doen; namelijk een training geven.
Daarom nodigen we de afdelingsbestuurder van 9 regionale afdelingen uit Noord-Holland uit om een training bij te wonen. Ook willen we graag input ophalen hoe de verschillende afdelingen en Samen dementievriendelijk elkaar kunnen versterken.
Doe mee en denk mee want alleen samen kunnen we een dementievriendelijke samenleving maken.

De training wordt gegeven door trainers van Samen dementievriendelijk. Saskia de Jonge, coördinator trainingen van Samen dementievriendelijk en regiocoördinator Helma Thijssen zijn bij de bijeenkomst aanwezig om informatie te geven en vragen over het project te beantwoorden.

Doe mee en denk mee want alleen samen kunnen we een dementievriendelijke samenleving maken.

Wanneer:  donderdag 2 november
Tijd:          14.00 – 17.00 uur          
Waar:        WIJHeemstede De Luifel (voorheen Casca) Herenweg 96 in Heemstede

Aanmelden voor deze training kan via k.vandervelden@alzheimer-nederland.nl ovv training Heemstede.

Wij kijken uit naar jullie komst

Met vriendelijke groet,

Helma Thijssen en Saskia de Jonge

Aanmelden