Meld u aan als vrijwilliger
Aanmelden

Dinsdag 13 februari 2018
Workshop sterker in de lobby naar gemeenten, verdiepingsmiddag voor belangenbehartigers

Ben jij actief in de lobby in jouw gemeente en vraag jij je ook wel eens af of je anders hierin zou kunnen opereren? Zou jij beter willen weten hoe besluitvorming nu echt werkt in gemeenten en hoe je daar nog beter op kan inspelen? Tijdens de workshop worden thema’s behandeld als: wie is de baas in de gemeente? Hoe ziet het krachtenveld eruit? Is een afspraak altijd wel een afspraak? Deze middag staat de binnenkant van de politiek centraal. Zeker met het oog ook op de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 kan dit handvatten bieden voor het benaderen van politici én bereiken van resultaten op het thema dementie.

De workshop vindt plaats op dinsdag 13 februari 2018 van 12.30-16.00 uur en vindt plaats in Amersfoort bij Alzheimer Nederland (Stationsplein).

De middag wordt begeleid door Fred Cohen. Fred  is zelfstandig organisatieadviseur, adviseur/trainer politiek ambtelijke verhoudingen, trainer/coach en actief in de lokale politiek. Hij is tevens per 1 juli 2017 gestart als voorzitter van Afdeling Amsterdam. Fred heeft veel kennis van het bestuurlijk apparaat en biedt verrassende inzichten.

Interesse in deze bijeenkomst? Meld je dan snel aan. Er is plaats voor 15 deelnemers, en vol is vol.

Enkele reacties van belangenbehartigers over deze workshop: “het was verdiepend en stimulerend”, “nieuwe dingen gehoord bij de krachtenveldanalyse”,  “het was heel leerzaam om de problematiek vanuit een ander perspectief te zien”.

Aanmelden