Adoptieproject ‘Jong adopteert oud’ | Digitaal

Digitaal
Digitaal
1234 AB Digitaal
Nederland

52.1531491, 5.373103

Plan Route

Het Adoptieproject is een maatschappelijk initiatief dat in 2004 door het Alzheimer Centrum Limburg (ACL) is opgestart. ACL is een samenwerkingsverband van Maastricht UMC+ en Universiteit Maastricht. In 2018 is dit mooie initiatief door Alzheimer Nederland (AN) als mede-eigenaar omarmd. Op dit moment doen er een aantal scholen en zorginstellingen mee uit Limburg, en we zijn samen met AN bezig het project verder uit te breiden naar andere provincies.
Deze workshop geeft je handvaten hoe je als Voorlichter adoptieproject aan de slag kunt gaan
Voorlichter Adoptieproject houdt in dat je op zoek gaat naar geïnteresseerde scholen en zorginstellingen in jouw regio, beide partijen met elkaar in contact brengt en samen afspraken maakt over de precieze invulling van de bezoekjes, en alvorens de bezoekjes starten een gastles dementie in de klas verzorgt. Je ontvangt hierbij ondersteuning vanuit het ACL door de coördinator van het adoptieproject.

De workshop wordt begeleid door Saskia Jansen

Uiterlijk één dag voor de training ontvang je een agendaverzoek met een link naar de digitale omgeving.

In het kader van de AVG (algemene verordening gegevensbescherming):
Na aanmelding worden jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres gedeeld met de trainer. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kun je dit aangeven bij jouw aanmelding.