Gespreksleider in het Alzheimer Café | eerste trainigsdag

Het Alzheimer Café heeft inmiddels in veel regio's een niet meer weg te denken plaats veroverd in de hulpverlening aan mensen met dementie en hun familieleden. Om te kunnen voortbouwen op dit succes, is het belangrijk dat de gespreksleiding in elk Alzheimer Café over een goede deskundigheid beschikt. Ook is het vanuit het oogpunt van continuïteit belangrijk dat er voldoende gekwalificeerde gespreksleiders zijn. De gedachte is dat alle gespreksleiders van Alzheimer Cafés de training doorlopen om op deze manier bij te dragen aan de kwaliteitsbewaking van de Alzheimer Cafés.

Doelstelling: het ontwikkelen van vaardigheden om een goede gespreksleider te worden.
Bestemd voor: gespreksleiders die de training nog niet gevolgd hebben.

Training: deze digitale training vindt plaats in twee sessies van 2 1/2 uur. Inschrijven kan alleen voor beide sessies. De tweede sessie vindt plaats op 18 juni 2021 (09:30-12:00 uur)

Uiterlijk één dag voor de training ontvang je een agendaverzoek met een link naar de digitale omgeving.

In het kader van de AVG (algemene verordening gegevensbescherming):na aanmelding worden jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres gedeeld met de organisator/trainer. Bij de bevestiging wordt jouw e-mailadres gedeeld met de overige deelnemers.

Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kun je dit aangeven bij jouw aanmelding.