Training Nexios (13.00-15.00 uur)

De Dilgt
Dilgtweg 3
9751 ND HAREN
Nederland

53.1820252, 6.595319

Plan Route

Leren hoe je de vrijwilligers en de externe relaties in Nexios beheert van je werkgroep. Het jezelf gemakkelijker maken door met Outlook en OneDrive te werken.

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 15 personen 

Workshop wordt gegeven door Elles Blom en Klaasje Voskuil 

Bestemd voorwerkgroepleden van het Alzheimer Café die het beheer van Nexios gaan uitvoeren. Maar ook belangstellenden die het leuk vinden om met systemen te werken en graag overzicht creëren. 

Doel: Leren met en van elkaar om Nexios praktisch te gebruiken. Waardoor je meer in- en overzicht krijgt van je werkgroepleden en gemakkelijk informatie met elkaar kunt delen via OneDrive.

Inhoud: We staan even kort stil bij de AVG en gaan daarna actief met elkaar aan de slag. Door te oefenen inzicht krijgen in de mogelijkheden van Nexios. Vrijwilligers en externe relaties in Nexios zetten. OneDrive en Outlook inzetten om informatie met elkaar te delen op een veilige manier.  Door het gebruik van voorbeelden en praktische tips heb je na deze workshop een houvast om beter en met plezier met Nexios te werken.

Voorbereiding: Kijk alvast even hoe Nexios werkt. Log in met je gebruikersnaam die je eerder al hebt ontvangen. https://relatiebeheer.alzheimervrijwilligers.nl/login

Weet je het wachtwoord niet meer mail dan even naar e.blom@alzheimervrijwilligers.nl of naar k.voskuil-peters@alzheimer-nederland.nl voor een nieuw wachtwoord. Neem een laptop mee naar de workshop, we kunnen dan praktisch aan de slag. Heb je al ervaring met Nexios noteer dan je vragen en geef die dan door met wat je goed vind gaan en minder goed vind gaan via de mail aan Elles of Klaasje.

Terug