Video workshop

Huis voor de Gezondheid
Stationsplein 121
3818 LE Amersfoort
Nederland

52.1528259, 5.3766955

Plan Route

Leren hoe je eenvoudige filmpjes kunt inzetten om de zichtbaarheid van jouw afdeling / activiteiten te vergroten

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 15 personen | inloop vanaf 12.00 uur met soep/broodjes 

Trainer: Dennis Hoogeveen (www.dennishoogeveen.nl

Bestemd voor: PR- en Communicatievrijwilligers en andere vrijwilligers die willen werken aan de zichtbaarheid van de afdeling. Ook interessant voor ‘belangenbehartigers die een boodschap willen verkondigen.

Doel: Leren om zelf korte video’s te maken

Inhoud: Je krijgt een introductie tot video maken. Wat voor soorten video's zijn er, en waar kun je een filmpje voor gebruiken? De workshop focust zich vooral op praktische tips voor vrijwilligers: hoe kun je het beste filmen met je telefoon of een simpele camera; hoe verpak je een boodschap in een aansprekende video, hoe maak je een korte en simpele montage, hoe verspreid je de video? Weer eens wat anders dan een PowerPoint presentatie…

Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag, om hiermee vertrouwd te raken. De resultaten bespreken we in groepsverband. Alle deelnemers krijgen de gelegenheid om 1 of 2 weken daarna een video en eventuele vragen te mailen, zodat je nog een keer feedback op maat krijgt. 

Voorbereiding: Denk alvast na over het onderwerp van je video: wil je het Alzheimercafé onder de aandacht brengen, wil je vrijwilligers werven voor de afdeling of wil je bijvoorbeeld als belangenbehartiger een specifiek onderwerp belichten? Neem je (opgeladen!) mobiele telefoon mee. NB We gaan er dan vanuit dat je een camera op je telefoon hebt. Zo niet, neem even contact op met de organisator a.u.b. Indien voorhanden, neem dan ook een laptop mee.

Terug