Voorzittersoverleg | Digitaal

Digitaal
Digitaal
1234 AB Digitaal
Nederland

52.1561113, 5.3878266

Plan Route

Aan dit voorzittersoverleg kan alleen deelgenomen worden door de voorzitters van de Regionale Afdelingen.

Hoe verloopt de samenwerking tussen jouw afdeling en het Dementienetwerk in jouw regio? Heb je de rol en positie die je beoogt, om de belangen van mensen met dementie op een goede manier te behartigen? En wat gebeurt er met jouw input? Hoe tevreden ben je hierover?

De dementienetwerken in Nederland krijgen een nog prominentere rol in de nationale dementie strategie van VWS. Belangrijker dan ooit dus om het cliëntenperspectief op een goede manier onder de aandacht te brengen en een goede samenwerkingsrelatie  te krijgen of te houden. Met andere woorden: Hoe wordt je de kritische vriend(in)?

Hierover gaan we het hebben tijdens het voorzittersoverleg.

Voorafgaand aan dit overleg sturen wij een online enquête naar alle voorzitters en belangenbehartigers, over (onder meer) de samenwerking met het Dementienetwerk.  Deze enquête wordt verstuurd door onze collega’s van Team Belangenbehartiging. De resultaten van deze enquête bespreken wij uiteraard in het overleg. Jouw bijdrage mag uiteraard niet missen.

In het kader van de AVG (algemene verordening gegevensbescherming):

Na aanmelding worden jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres gedeeld met de trainer.  Bij de bevestiging wordt jouw e-mailadres gedeeld met de overige deelnemers.

Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kun je dit aangeven bij jouw aanmelding.