Workshop: Aan de slag met Regionale Dementiemonitor Mantelzorg 2018

Huis voor de Gezondheid
Stationsplein 121
3818 LE Amersfoort
Nederland

52.1529872, 5.3721679

Plan Route

De Dementiemonitor Mantelzorg 2018 liet zien dat: de eenzaamheid onder mantelzorgers van mensen met dementie hoog is, de helft zich zwaar belast voelt en dat de casemanager, na thuiszorg, de belangrijkste ondersteuning is die mantelzorgers nodig hebben.

Helaas zijn er nog steeds wachtlijsten voor casemanagement, hebben veel mensen met dementie nog geen casemanager en wordt er geen specialist maar een generieke functionaris ingezet. Ook in 2019 genoeg werk aan de winkel voor belangenbehartiging dus! De regionale rapporten van de Dementiemonitor laten grote verschillen per regio zien en bieden dus belangrijke handvatten bij het verbeteren van de dementiezorg. Wij willen jullie hier graag bij helpen.

Hoe kun je als belangenbehartiger de regionale rapporten van de Dementiemonitor Mantelzorg gebruiken om de zorg voor mensen met dementie te verbeteren?  Wij organiseren deze workshop met als doel: Belangenbehartigers te helpen om de regionale resultaten van de Dementiemonitor Mantelzorg in te zetten om de dementiezorg te verbeteren.

Aanmelden

Terug