Workshop sterker in de lobby naar gemeenten

De Wilgenhof
Schalmstraat 2
5614 AR Eindhoven
Nederland

Verdiepingsmiddag voor belangenbehartigers

Ben jij actief in de lobby in jouw gemeente en vraag jij je ook wel eens af of je anders hierin zou kunnen opereren? Zou jij beter willen weten hoe besluitvorming nu echt werkt in gemeenten en hoe je daar nog beter op kan inspelen? Tijdens de workshop worden thema’s behandeld als: wie is de baas in de gemeente? Hoe ziet het krachtenveld eruit? Is een afspraak altijd wel een afspraak? Deze middag staat de binnenkant van de politiek centraal. 

De workshop vindt plaats op dinsdag 16 oktober 2018 van 12.30-16.00 uur in de Wilgenhof in Eindhoven. 

De middag wordt begeleid door Fred Cohen. Fred is zelfstandig organisatieadviseur, adviseur/trainer politiek ambtelijke verhoudingen, trainer/coach en actief in de lokale politiek. Hij is tevens per 1 juli 2017 gestart als voorzitter van Afdeling Amsterdam. Fred heeft veel kennis van het bestuurlijk apparaat en biedt verrassende inzichten.

Interesse in deze bijeenkomst? Meld je dan snel aan. Er is plaats voor 15 deelnemers, en vol is vol.

Enkele reacties van belangenbehartigers over deze workshop: “het was verdiepend en stimulerend”, “nieuwe dingen gehoord bij de krachtenveldanalyse”, “het was heel leerzaam om de problematiek vanuit een ander perspectief te zien”.

Terug