Zakelijke kansen in de regionale afdelingen | lunch sessie

Huis voor de Gezondheid
Stationsplein
3818 LE Amersfoort
Nederland

52.1529256, 5.3720975

Plan Route

Het aantal mensen met dementie neemt de komende jaren fors toe. In het ondersteunen van mensen met dementie en hun mantelzorgers is de steun van bedrijven onmisbaar.  

Alzheimer Nederland biedt bedrijven prachtige manieren om invulling te geven aan uw MVO beleid. Zo helpen zij in de strijd tegen dementie en geven zij tegelijkertijd invulling aan het MVO beleid van hun organisatie. Er zijn verschillende manieren om als bedrijf te helpen. Geld doneren, partner of bedrijfsvriend worden, tijd beschikbaar stellen, in actie te komen of samen met Alzheimer Nederland en een netwerk opbouwen. De betrokkenheid van de zakelijke markt groeit elk jaar en daarom is sinds 1 augustus het team Zakelijke Markt binnen Alzheimer Nederland opgericht.

De voornaamste taak van dit team is het leggen van relaties tussen de zakelijke markt en de doelen van Alzheimer Nederland. Maar de zakelijke markt is groot en beslaat heel Nederland (en daarbuiten). Dat betekend concreet dat ook regionale afdelingen vaak een zakelijk netwerk hebben.

Graag willen we vanuit het team zakelijke markt met bestuursleden in gesprek die met ons mee willen denken hoe we het aantal zakelijke relaties van regionale afdelingen actief kunnen aanjagen om ook het aantal zakelijke regionale relaties uit te bouwen. Voor regionale afdelingen kan hier een enorme kans liggen, zowel financieel (donaties en of sponsoring) maar ook qua netwerk en menskracht. Tijdens dit gesprek willen we met elkaar een beeld vormen van wat er nu al gebeurt in de regio’s maar ook hoe wij als team Zakelijke Markt de afdelingen hierbij zouden kunnen ondersteunen.

Daarom organiseren we een brainstorm lunch! Onder het genot van een lekkere lunch kunnen we met elkaar verkennen waar eventuele kansen en mogelijkheden liggen en op welke wijze we vanuit het hoofdkantoor met de regionale afdelingen hierin op kunnen trekken. Heb je ervaringen met het (zakelijk) netwerken of juist helemaal niet en zie je hier kansen voor je afdelingen? Meld je dan aan en lunch en denk mee!

Bestemd voor:  bestuursleden of andere afdelingsvrijwilligers die met ons mee willen brainstormen over zakelijke kansen in de regionale afdelingen (max 8 personen)

In het kader van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming):

Na aanmelding worden jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres gedeeld met de trainer. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kun je dit aangeven bij jouw aanmelding.

Terug