Informatie display (permanente voorziening)

Wat een goed idee had regionale afdeling Zeist e.o.: het ontwikkelen van een opvallend display zodat we onze brochures en informatievoorziening ook goed onder de aandacht kunnen brengen op lokaal niveau. Daar zijn we mee aan de slag gegaan! 
 
Dit kartonnen display is bedoeld om neer te zetten op plekken waar deze permanent kan blijven staan. Op deze manier bieden we onze informatie op een duurzame en laagdrempelige manier aan. Voorbeelden van geschikte plekken zijn: geheugenpunten, bibliotheken, gemeentehuizen, buurtcentra, Odensehuizen, apotheken en wachtkamers. 

Goed om afspraken met maken met de locatie waar het display komt te staan. De locatie kan er voor kiezen om zelf brochures te bestellen wanneer ze op zijn via de webwinkel. Je kunt ééns per kwartaal bijvoorbeeld contact opnemen met de locatie of in overleg gaan met het bestuur van jouw afdeling over een andere constructie zoals bestellen via het secretariaat. 

Je kunt een display bestellen bij het secretariaat afdelingen. Deze worden in onze opslag gevouwen en in een (vrij grote) doos naar je toegestuurd. Omdat iedere locatie om net andere informatie kan vragen, kun je brochures zelf selecteren en bestellen in de webwinkel.