Alzheimer Café vrijwilligers

Corona update voor Alzheimer Cafés (20 januari)

VWS ziet de Alzheimer Cafés als essentiële voorziening voor mensen met dementie en hun naasten, en vindt het belangrijk dat zij elkaar kunnen blijven ontmoeten, juist nu. Nog steeds geldt daarom dat binnen de huidige coronamaatregelen de Alzheimer Cafés open mogen blijven, mits dat veilig kan. (Dat betekent: de 1,5 meter is gewaarborgd, vaste zitplaatsen, mondkapje bij verplaatsen, gezondheidscheck, registratie vooraf of aan de deur en niet komen bij klachten.) En mits het overdag is.

Lees update Coronadossier

 

Mededelingen

Inspiratie voor een bijeenkomst

Online leren met het Leerplein

Ontdek onze e-learningmodules. Selecteer hieronder een e-learningmodule naar keuze en start met de leren! Elke module is onderverdeeld in meerdere lessen die slechts enkele minuten duren. Handig voor als je weinig tijd hebt.

Agenda

Presentatie Privacywetgeving/AVG

Privacywetgeving: we hebben er allemaal mee te maken, maar wat betekent dat nou voor jou en je vrijwilligerswerk? Leer er meer over tijdens deze presentatie.
Informatie & aanmelden
14
feb

Gespreksleider in het Alzheimer Café | tweedaagse training

Tweedaagse training: de eerste dag is theoretisch en praktisch gericht. De tweede dag staat de rol van de gespreksleider centraal. Je kunt alleen voor beide dagen aanmelden. De tweede training is op 7 oktober 2022.
Informatie & aanmelden
11
mrt

Materialen

Je zoekt nu naar materialen binnen jouw functie. Zoek hier binnen alle materialen.