Alzheimer Café vrijwilligers

Het laatste nieuws over het coronavirus en dementie

De uitbraak van het coronavirus heeft grote invloed op onze samenleving, en dus ook voor mensen met dementie en hun naasten. Het is bij ons bekend dat mensen met dementie en mantelzorgers vooral hulp vragen en accepteren van mensen die ze kennen, die ze vertrouwen. De vrijwilligers van de Alzheimer Cafés zijn die vertrouwde personen. 

 

Laatste nieuws Download draaiboek

 

Mededelingen

Dementie.nl

Dementie.nl is een platform speciaal voor mantelzorgers van een naaste met dementie. Een dynamische omgeving die voldoet aan de behoefte aan informatie, antwoord geeft op vragen en praktische tips heeft voor iedereen die een naaste heeft met dementie. 

Naar dementie.nl

Agenda

Nexios voor beginners | inloggen en eigen dossier beheren

Nexios Vrijwilligers is bedoeld om de gegevens van vrijwilligers goed te beheren en is voor álle vrijwilligers van Alzheimer Nederland. Deze training is bestemd voor afdelingsvrijwilligers die nog niet bekend zijn met Nexios Vrijwilligers en de mogelijkheden die dit biedt.
Informatie & aanmelden
11
mei

Gespreksleider in het Alzheimer Café | eerste trainingsdag

Doelstelling: het ontwikkelen van vaardigheden om een goede gespreksleider te worden. Deze training is in twee sessies, tweede sessie: 11 juni 2021 09:30 - 12:00 uur.
Informatie & aanmelden
28
mei

Materialen

Je zoekt nu naar materialen binnen jouw functie. Zoek hier binnen alle materialen.