Alzheimer Café vrijwilligers

Einde coronamaatregelen regionale activiteiten per 25 februari

Met ingang van vrijdag 25 februari 2022 komen de coronamaatregelen voor de Alzheimer Cafés en de andere regionale activiteiten te vervallen. Uiteraard kan een locatie en/of de organiserende vrijwilliger er voor kiezen om een mondkapje te adviseren en 1,5 meter afstand te houden.

Het is ontzettend fijn voor de mensen met dementie en hun naasten dat jullie de afgelopen weken al veel weer hebben opgestart. We hopen dat het lukt om op alle fronten weer actief te worden. Veel succes!

Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.

Online leren met het Leerplein

Ontdek onze e-learningmodules. Selecteer hieronder een e-learningmodule naar keuze en start met de leren! Elke module is onderverdeeld in meerdere lessen die slechts enkele minuten duren. Handig voor als je weinig tijd hebt.

Agenda

Gespreksleider in het Alzheimer Café | tweedaagse training

Tweedaagse training: de eerste dag is theoretisch en praktisch gericht. De tweede dag staat de rol van de gespreksleider centraal. Je kunt alleen voor beide dagen aanmelden. De tweede training is op 10 maart 2023.
Informatie & aanmelden
14
okt

Verdiepingsbijeenkomst Alzheimer Cafés

Ga in gesprek met Bère Miesen (grondlegger van de Alzheimer Cafés) , ervaren gesprekleiders en coördinatoren. Van elkaar leren en waardevolle inzichten opdoen.
Informatie & aanmelden
04
nov

Materialen

Je zoekt nu naar materialen binnen jouw functie. Zoek hier binnen alle materialen.