Vanaf januari is er een contentstop zijn op de website. Dit betekent dat je tot en met de livegang van de nieuwe website (februari) geen inhoud meer kan toevoegen of wijzigen. Daarom het dringende verzoek om alle benodigde informatie in december op de regiopagina te plaatsen.

 

De huidige website wordt handmatig overgezet naar de nieuwe website. Voor de regiopagina’s hebben we op basis van prioriteit en actualiteit bepaald welke informatie wij overzetten: regiopagina, Alzheimer Café pagina’s, de eerste 3 aankomende activiteiten, alle vrijwilligersvacatures.

 

Nieuwsberichten en overige activiteiten (behalve de eerste drie) worden niet door Alzheimer Nederland overgezet. Ik raad je aan om deze informatie te kopiëren van de website en in een word document op te slaan. Na livegang van de nieuwe website kun je deze informatie toevoegen aan de regiopagina.

In de laatste week van januari worden alle webmasters geholpen met het activeren van het nieuwe account en de 2-staps-verificatie op de website. Meld je aan voor een Teams Afspraak op een datum en tijdstip naar keuze.

Tijdslijn project

December

Updaten regiopagina: webmaster plaatst alle vacatures en drie activiteiten vanaf 1 februari i.v.m. contentstop (zie januari). Alzheimer Nederland zorgt ervoor dat alle vacatures en de eerste drie activiteiten die op 2 januari 2023 op de regiopagina staan overgezet worden naar de nieuwe website. 

Januari

  • Contentstop webmasters: informatie plaatsen op alzheimer-nederland.nl is niet meer mogelijk vanaf 1 januari tot livegang nieuwe website (verwachting februari).
  • Start contentmigratie: Alzheimer Nederland start met overzetten van informatie naar de nieuwe website.
  • Veilig stellen overige informatie: informatie die Alzheimer Nederland niet overzet dient webmaster tijdig te kopiëren naar een tekstbestand zodat deze - wanneer gewenst - later alsnog door de webmaster op de nieuwe website geplaatst kunnen worden.
  • Handleidingen: eind januari zijn er een handleiding en video-instructies beschikbaar.

Februari

  • Inloggen nieuw account: samen met webmaster inlog en 2-staps-verificatie nieuwe website activeren. Meld je aan voor een Teams afspraak op een datum en tijdstip naar keuze.
  • Trainingen op locatie voor webmasters: in de week van 6 februari (datum onder voorbehoud) zal er elke dag een training op locatie zijn voor webmasters.

Design regiopagina's

Benieuwd naar de nieuwe designs van de regiopagina's? Hieronder kun je een aantal voorbeelden downloaden. Let op: deze voorbeelden zijn gemaakt ter visualisatie, en kunnen onjuiste (inhoudelijke) informatie bevatten.

Voor meer informatie neem contact op met: