Secretaris

Verwelkomen nieuwe vrijwilligers

Alzheimer Nederland wil de leukste en waardevolste vrijwilligersorganisatie worden met de juiste vrijwilliger op de juiste plek, door een passend functieaanbod en vrijwilligersbeleid op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Ter ondersteuning zijn er kant-en-klare materialen voor het verwelkomen en inwerken van nieuwe vrijwilligers. 

Naar toolbox

Mededelingen

Er zijn momenteel geen mededelingen.

Online leren met het Leerplein

Ontdek onze e-learningmodules. Selecteer hieronder een e-learningmodule naar keuze en start met de leren! Elke module is onderverdeeld in meerdere lessen die slechts enkele minuten duren. Handig voor als je weinig tijd hebt.

Hoe zit het met de privacy?

Hoe zit het met de privacy?

Huisstijl

Huisstijl

De regionale afdeling

De regionale afdeling

Agenda

Inloopuurtje Innovatie Regionale Hulp

Heb jij interesse in het faciliteren van gespreksgroepen (lotgenotencontact) in jouw regio? De eerste pilots worden in de steigers gezet. Wil je tips en ervaring uitwisselen of gewoon meer weten? Meld je aan!
Informatie & aanmelden
22
jun

Leergang Politieke Sensitiviteit - module 2

De leergang Politieke Sensitiviteit bestaat uit 3 modules. Module 1: Verkenningsronde politiek bestuurlijke sensitiviteit gaat over de wereld in het gemeentehuis. Module 2 gaat dieper in op de bestuursstijlen. Module 3 is een operationele consultatie middag. Fred Cohen, voormalig voorzitter AN Amsterdam geeft deze leergang.
Informatie & aanmelden
11
sep

Materialen

Je zoekt nu naar materialen binnen jouw functie. Zoek hier binnen alle materialen.