Materialen

Je vindt hier een overzicht van alle materialen. Maak gebruik van de filters om de voor jou relevante spullen te vinden. 

Materialen

Filter resultaten

Dit stramien wordt gebruikt om de halfjaar agenda van het Alzheimer Café te printen op voorbedrukt papier. Dit voorbedrukte papier kan de bestelgemachtigde bestellen in de webwinkel materialen.

De infographic van de Dementiemonitor Mantelzorg.

De infographic van de Dementiemonitor Mantelzorg bestaat uit verschillende afbeeldingen. Download hier de afbeelding van het onderdeel 'Thuis'.

De infographic van de Dementiemonitor Mantelzorg bestaat uit verschillende afbeeldingen. Download hier de afbeelding van het onderdeel 'Informele zorg en ondersteuning'.

De infographic van de Dementiemonitor Mantelzorg bestaat uit verschillende afbeeldingen. Download hier de afbeelding van het onderdeel 'Zorgbelasting'.

De infographic van de Dementiemonitor Mantelzorg bestaat uit verschillende afbeeldingen. Download hier de afbeelding van het onderdeel 'Gezondheid'.

De infographic van de Dementiemonitor Mantelzorg bestaat uit verschillende afbeeldingen. Download hier de afbeelding van het onderdeel 'Achtergrond'.

De foto die gebruikt is bij de publicatie van Dementiemonitor Mantelzorg 2018.

Het persbericht over de Dementiemonitor Mantelzorg 2018: Sociaal isolement ligt op de loer bij mantelzorgers van mensen met dementie