In memoriam Els Westmeijer. 1947-2022

Els was meer dan 10 jaar vrijwilligster bij de afdeling NHN. En zij was niet zomaar een vrijwilligster, zij was er altijd, altijd blij en goed gehumeurd als vrijwilligster in het verpleeghuis en haar vele werkzaamheden voor de afdeling Noord-Holland Noord tot en met de laatste week van haar leven. 

Els deed op dinsdag 4 oktober nog met ons de voorlichting op de ouderenbeurs in Den Helder, de volgende morgen zat ze samen als begeleider van een lotgenotengroep voor mantelzorgers in Schagen en na afloop riep ze vrolijk tot woensdag in het café. Die woensdagavond was er geen Els bij de voorlichtings-tafel, maar stond haar foto erop met daarnaast een bloemetje en een kaarsje en wij waren verbijsterd. 

Mede namens het bestuur en de vrijwilligers van de afdeling Noord-Holland Noord zijn we Els heel dankbaar voor alles wat zij voor de mensen met dementie en hun mantelzorgers heeft betekend. Ze was een zeer geliefd lid van het vrijwilligersteam van Alzheimercafé Schagen We gaan haar heel erg missen