Afdeling Westelijk Utrecht reikt boekje 'Langer Meedoen' uit aan wethouder Hetty Veneklaas

Op woensdag 4 juli j.l. heeft een delegatie van Alzheimer Nederland afdeling Westelijk Utrecht, bestaande uit Sonja Nieuwenhuizen (belangenbehartiger) en Peter van der Meer (voorzitter) kennis gemaakt met de nieuwe Wethouder Hetty Veneklaas, opvolgster van Jacqueline Koops.

Jacqueline Koops was, in haar functie als Wethouder, de ambassadeur van de campagne Dementievriendelijke Gemeente Stichtse Vecht, waarvan de gemeente één van de initiatiefnemers is en droeg dit een warm hart toe. Deze kennismaking was voor de delegatie van afdeling Westelijk Utrecht  ook een gelegenheid de voortgang te bespreken van de in september 2016 getekende intentieovereenkomst Samen dementievriendelijk Stichtse Vecht.    

Aan de Wethouder werd het boekje “Langer meedoen” overhandigd en de wens werd uitgesproken dat de Wethouder door de inhoud van het boekje inspiratie en nieuwe ideeën zou opdoen om de campagne opnieuw onder de aandacht te brengen bij de inwoners van Stichtse Vecht en de organisaties die zich bij deze beweging zouden kunnen aansluiten.