Altijd up-to-date via Facebook Collecte

Altijd up-to-date via Facebook

Vanaf 1 april is er een speciale Facebook-groep voor coördinatoren en organisatoren actief. Via deze besloten groep zijn wij in staat u te informeren over actuele ontwikkelingen rondom de collecte. Uiteraard is het ook een ideaal platform om zelf ervaringen te delen en vragen te stellen. Aan ons, maar zeker ook aan collega coördinatoren en organisatoren. Kortom, een ideaal middel om de communicatie rondom de collecte te verbeteren.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden is heel eenvoudig:

  • Ten eerste dient u uiteraard in het bezit te zijn van een Facebook-account én actief te zijn als coördinator en/of organisator
  • Meld u aan via www.facebook.com/groups/alzheimer.nederland.coordinatoren/
  • Het Collectebureau van Alzheimer Nederland zal u dan toevoegen als lid van de groep. Hier kunnen een paar dagen overheen gaan. Het betreft een besloten groep. Stopt u als coördinator of organisator, dan kunt u zichzelf weer afmelden. Alzheimer Nederland zal de groep zelf een keer per jaar updaten.

De overige communicatiemiddelen zullen gewoon blijven bestaan. U ontvangt dus ook nog steeds een aantal keer per jaar het Collectenieuws.

Lees ook:

Uitleg nieuwe functieomschrijvingen collecte

Lees meer

 

Het Alzheimerpanel zoekt meer leden!

Lees meer

 

Mis niks met de vrijwilligers Facebookgroep

Lees meer