Alzheimer Nederland geselecteerd voor de NRC Charity Awards!

In 2011 heeft NRC de Charity Awards in het leven geroepen om grote en kleinere goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs. Dit jaar is Alzheimer Nederland – samen met 19 andere goede doelen – geselecteerd voor de NRC Charity Awards. Hoe spannend!

Campagne vrijwilligers werving

Wij vinden onze vrijwilligers erg belangrijk. Daarom proberen wij zoveel mogelijk te ondersteunen in de werving van nieuwe vrijwilligers, zodat de afdeling en Alzheimer Cafés voldoende mankracht hebben. Daarom hebben wij ons ingeschreven voor de NRC Charity Awards met als doel een Vrijwilligerswervingscampagne binnen te slepen.

Nu we genomineerd zijn gaan studenten van Willem de Kooning Academie onder begeleiding van docenten en top creatieven een campagne voor ons ontwikkelen, bestaande uit een advertentie en banner. De advertentie verschijnt in het NRC waar vervolgens op gestemd kan gaan worden om nog kans te maken op campagnebudget. Zie ook de website van NRC Charity Awards.

We dagen de studenten uit om ons in de campagne te onderscheiden van andere doelen die vrijwilligers werven. De campagne zal in juli/aug plaatsvinden. 

Geselecteerde goede doelen

Naast Alzheimer Nederland zijn de volgende goede doelen geselecteerd: Stichting Vluchteling, Het Poëzie Paleis, Classic Young Masters, Aletta Jacobs Fonds, Kenniscentrum Rutgers, De Luisterlijn, Stichting Hartpatiënten Nederland, Fier!/SterkHuis/CKM, World Animal Protection, Nationaal Fonds Kinderhulp, IVN Natuureducatie, Vereniging Verkeersslachtoffers, Het Begint met Taal, Jointhepipe, Muzieum, Act!onaid, Hivos, Rookpreventie Jeugd en BlueMatch Ecostove.

Lees ook:

Vrijwilligersplein wint publieksprijs

Lees meer

Een compliment voor onze vrijwilligers

Lees meer

 

Mis niks met de vrijwilligers Facebook

Lees meer