In 2017 heeft u zich, samen met de plaatselijke collectanten, ingezet voor de collecte van Alzheimer Nederland. Dit waarderen wij enorm. De collecte is erg goed verlopen, met veel media aandacht en hoge giften. Inmiddels zijn we de 1,75 miljoen euro gepasseerd. Een recordopbrengst voor de collecte van Alzheimer Nederland. Daar zijn we ontzettend trots op! De inzet van de online collectebussen was net als vorig jaar een succes. De nieuwe collectebussen met ingebouwde pinautomaat waren voor de collectanten die ermee hebben gelopen vaak een aanknopingspunt voor een gesprek.

Inmiddels hebben wij een mooi eigen platform binnen onze website, waar we de huidige collectanten, potentiële nieuwe collectanten en gevers op de hoogte houden van de collecte. Neem hier maar eens een kijkje. Met u als coördinatoren en organisatoren communiceren wij graag via het Vrijwilligersplein, een website die op korte termijn een nieuwe uitstraling krijgt. Het blijft voor ons elk jaar weer bijzonder om te merken hoeveel mensen - zoals u - zich enorm inzetten om de collecte tot een succes te maken. Samen met u en alle geweldige collectanten kunnen wij de strijd tegen dementie aangaan.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: bedankt! We maken graag van deze gelegenheid gebruik u en ieder die u lief is fijne feestdagen te wensen.  Wij wensen u mooie herinneringen aan 2017 en een goede start van 2018 toe!

Team Collecte