Collecte 2018

Over ruim een week en dan is het al zover! Met vele duizenden vrijwilligers gaan we langs huizen, winkelcentra, verenigingen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor een toekomst zonder dementie. Naast het inzamelen van geld laten we, via de collectant, aan zo veel mensen zien dat we er zijn en dat er informatie te krijgen is. Samen met jouw collectantengroep ben jij ons huis-aan-huis ‘visitekaartje’. Wat is er mooier en persoonlijker dan dat?!

Een deel van de mensen kan dit jaar ook digitaal doneren via de QR-codes op de collectebussen. Plak deze daarom op elke bus, net onder de geldgleuf. We zijn benieuwd! (Momenteel kunnen alleen klanten van de Rabobank en Knab via de QR-code betalen. Hopelijk is het tijdens de collecteweek ook mogelijk voor klanten van andere banken. Houd de berichtgeving hierover op www.alzheimer-nederland.nl/collecte dus goed in de gaten.

Via deze weg wensen we jullie allen, namens het hele collecteteam, héél veel succes met de collecte in 2018! We gaan er weer voor met elkaar! Bedankt dat jullie er (weer) bij zijn!

Alle verdere informatie over o.a. Collectestaat | Collectebussen over? | Nabestellingen – Gratis speldje voor collectanten | ‘Ik geef de pen door aan…’ – Samen dementievriendelijk  lees je in het Collectenieuws dat op 25 oktober verzonden wordt.