Communicatie workshops in de regio

Onlangs zijn we gestart met een nieuw trainingsaanbod op het gebied van communicatie. Hieronder vind je een overzicht met korte beschrijving. Deze workshops zijn interessant voor zowel bestuursleden als belangenbehartigers en andere afdelingsvrijwilligers. Bij voldoende belangstelling is het mogelijk om deze workshops in de eigen regio te organiseren.

Het gaat steeds om interactieve workshops van één dagdeel, met de volgende onderwerpen:

  • Pitchen: Hoe kun je kort en krachtig je verhaal overbrengen. En hoe zorg je dat de ander jouw boodschap ook écht interessant vindt, omdat het hem/haar iets oplevert?
  • Social media: Hoe kun je op eenvoudige wijze social media kanalen inzetten om jouw afdeling of jouw activiteit beter zichtbaar te maken? (NB Deze training wordt op 28 juni in Amersfoort gehouden. Kijk hier voor meer informatie of om aan te melden.)
  • Activerend schrijven: Of het nu gaat om een tekst op social media, een bericht in een huis-aan-huis blad of een inspiratie verhaal. Zorg dat zowel de titel als de tekst mensen triggert om te gaan lezen en om er bovendien ook iets mee te gaan doen.
  • Video: Praktische tips hoe je eenvoudig filmpjes kunt maken met je mobiele telefoon of eenvoudige camera, waarmee je de zichtbaarheid van jouw afdeling of jouw activiteit kunt vergroten.

Meer weten? Mail naar Sandra Conijn.

Lees ook:

Wilma Drager over nieuwe workshops

Lees meer

 

 

 

Toolkit Vrijwilligerswerving

Download materialen

 

Sociale Media Do's & Don'ts

Download materialen