Communicatie-workshops: meld je aan

Communicatie-workshops: meld je aan

We hebben afgesproken om te werken aan meer zichtbaarheid voor de lokale afdelingen. Immers, we doen met zijn allen veel goeds, maar vergeten soms om dit te vertellen. En als we het wél vertellen, doen we dit niet altijd op de meest effectieve manier. Hoe zorgen we er voor dat onze boodschap sterker wordt? Dat zoveel mogelijk mensen weten waar de lokale afdeling voor staat? En dat we hen bovendien weten te activeren: bijvoorbeeld als bezoeker van een Alzheimer Café, als vrijwilliger voor de afdeling of als bondgenoot in onze lobby.

We moeten ons niet beperken tot eenrichtingsverkeer in onze communicatie. We moeten vooral ook stimuleren, inspireren, activeren. Niet alleen maar informeren over de vijf W’s (wie, wat, waar, wanneer en waarom), maar mooie verhalen vertellen, creatieve middelen inzetten en meer beeldmateriaal gebruiken.

Meer informatie of aanmelden


Zichtbaarheid is het sleutelwoord

Vorig jaar hebben we mooie stappen gezet, dankzij de inzet van Mirella en de webmasters. Dit jaar gaan we verder. Hier is ons scholingsaanbod op afgestemd. De komende periode worden nieuwe workshops aangeboden voor pr-vrijwilligers, bestuursleden, belangenbehartigers en andere vrijwilligers die willen werken aan de zichtbaarheid van de afdeling.

Waarom meedoen?

Toebes van sTeun heeft een persoonlijke boodschap ingesproken voor onze vrijwilligers. Bekijk de video en hoor van Teun waarom jij je moet aanmelden voor onze aankomende communicatie-workshops! Het gaat om de workshops Pitchen, Activerende teksten schrijven, Social media en Video.

Meer informatie of aanmelden