De HerinneringenRit: een fietstocht om nooit te vergeten

Niets is mooier dan het maken van herinneringen. Zeker samen met anderen én een gezamenlijk doel: een toekomst zonder dementie. Daarom organiseert Alzheimer Nederland op 17 september 2022 de HerinneringenRit, een fietstocht om nooit te vergeten.

Met het sponsorbedrag dat we met deze fietstocht inzamelen maken we samen méér onderzoek mogelijk naar dementie. En dat doen we graag met elkaar. Vrienden, familie, buren, collega’s en al onze vrijwilligers zijn welkom om van deze dag een onvergetelijke herinnering te maken.

We nodigen daarom iedereen uit om te komen. Op de fiets om mee te doen, als vrijwilliger om een handje te helpen, als toeschouwer om de fietsers aan te moedigen of om de sfeer te proeven op deze bijzondere dag.

Promotiematerialen

We hebben diverse materialen ontwikkeld die gebruikt kunnen worden om deelnemers te werven of om het evenement onder de aandacht te brengen. We hopen dat zoveel mogelijk vrijwilligers hiermee aan de slag gaan en dat we met elkaar onvergetelijke herinneringen gaan maken.

Poster

Hang deze bijvoorbeeld op in een supermarkt bij jou in de buurt, in de bibliotheek, in de fietswinkel of bij jouw sportclub.

Download

Flyer

Deel de flyer uit aan familie, vrienden, buren, collega’s en alle anderen die zich graag sportief inzetten voor een ander.

Download

Fotografie

Het campagnebeeld dat gebruikt kan worden voor de promotie van het evenement. We hebben deze met én zonder tekst.

 

Social media

Kant-en-klare social media berichten met afbeelding. (Volgt later)