Doe mee aan de HerinneringenRit en stop dementie!

Niets is mooier dan het maken van herinneringen. Zeker samen met anderen én een gezamenlijk doel: een toekomst zonder dementie. Daarom nodigen we iedereen uit om op 17 september 2022 met familie, vrienden, buren en collega-vrijwilligers mee te doen aan het fietsevenement de HerinneringenRit in Amersfoort. Met het sponsorbedrag dat je inzamelt, maken we samen méér onderzoek mogelijk naar dementie.

Iedereen kan meedoen

Je kunt kiezen uit verschillende afstanden. Er zijn fietsroutes van 40 km, 80 km, 120 km en 160 km. Zo kan iedereen meedoen: van gelegenheidsfietsers tot doorgewinterde wielerfanaten, en van jong tot oud. Welke afstand je ook kiest, samen met je team fiets je altijd door de prachtige omgeving van Amersfoort.

Onvergetelijke kilometer

Om te zorgen dat je deze dag nooit meer vergeet, leiden alle routes langs de Onvergetelijke kilometer. Het enige wat we daarover vooraf verklappen, is dat je waarschijnlijk even vaart wilt minderen, om samen oude herinneringen op te halen en nieuwe te beleven.

Voorheen: 2bike4alzheimer

De HerinneringenRit heette voorheen 2bike4alzheimer. Voor deze editie heeft hét fietsevenement van Alzheimer Nederland een nieuwe naam gekregen. Ook het programma is vernieuwd, met onder meer de Onvergetelijke kilometer. Wat zeker zal blijven, is het feestelijke start- en finishterrein, de goede sfeer en enorme saamhorigheid: samen stoppen we dementie!

Meer informatie