Donatie € 1.073,75 aan Alzheimer Nederland

Dirk Verkerk heeft een cheque overhandigd ter waarde van € 1.073,75 aan Ria Wijnen, voorzitter Afdeling Midden-Brabant van Alzheimer Nederland. Deze cheque wordt aangeboden namens Hercuton, Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, ServicebouwPlus, pvvT en Hafkon International. Het is het resultaat van het vitaliteitsprogramma “Samen Bewegen 2018”.

Het doel van Samen Bewegen is om samen met collega’s je gezondheid te verbeteren én tegelijkertijd geld te verdienen voor een van de drie gekozen goede doelen. In 2018 waren dit Alzheimer Nederland, stichting Energy4All en Retinoblastoom Vereniging Nederland

Dirk Verkerk droeg Alzheimer Nederland begin 2018 voor als één van de goede doelen voor Samen Bewegen. “Toen bij mijn oma Alzheimer geconstateerd werd, zag ik van dichtbij wat een impact de ziekte heeft. Op mijn oma zelf natuurlijk, maar ook op de familie en omgeving. Er is helaas nog geen medicijn, maar gezond leven kan helpen om de ziekte te voorkomen of te remmen. Voldoende bewegen hoort hier ook bij. Vandaar dat ik Alzheimer Nederland een toepasselijk doel vond voor Samen Bewegen.”

Heeft jouw afdeling ook mooie voorbeelden van donateursacties? Laat het ons weten via een mail aan Vrijwilligersplein