Een dementievriendelijke knipbeurt

Mensen die werkzaam zijn in de kappersbranche komen door het groeiende aantal mensen met dementie steeds vaker in aanraking met klanten met dementie. En dat vraagt om extra aandacht én kennis over dementie bij kappers. Daarom lanceert Samen dementievriendelijk vandaag de nieuwe gratis online training ‘bij de kapper’.

De training, ontwikkeld in samenwerking met Qioz ZorgKappers, is bedoeld voor iedereen die werkzaam is als kapper of haarstyliste. In de gratis online training leren zij in vijftien minuten hoe ze klanten met dementie kunnen herkennen én hoe ze op een goede manier met hen kunnen omgaan. De training bestaat uit situaties die regelmatig voorkomen in kapperszaken en bij kappers die bij mensen aan huis komen, met daarbij vragen en tips over hoe je het beste kunt reageren. De komende 3 weken wordt via social media met dit campagnefilmpje de training onder de aandacht gebracht bij kappers.

De training is gratis beschikbaar op https://samendementievriendelijk.nl/kapper. Dus informeer jouw kapper over deze training!

Meehelpen bekendheid te geven aan onze nieuwe training? Graag!
Deel onze social media posts:
Facebook https://www.facebook.com/samendementievriendelijk/videos/605123419841177/
Twitter https://twitter.com/SamenDV/status/990883581890322432
Linkedin https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6396650045118255104