Nieuwe collega

Even voorstellen: Anke Reuser

Sinds 17 april 2023 werkt Anke bij Alzheimer Nederland als communicatieadviseur Vrijwilligers om jullie als vrijwilligers te ondersteunen op het gebied van communicatie en PR activiteiten. Of het nu gaat om een huisstijlvraag, het sparren over het werven van vrijwilligers of een andere communicatievraag. Anke denkt graag met je mee. Daarnaast wil ze er ook voor zorgen dat er meer handige formats/handleidingen komen die jullie kunnen gebruiken. Daarmee hoopt ze jullie een stuk te gaan ontzorgen. Anke vertelt graag iets meer over wie ze is en waarom ze bij Alzheimer Nederland is komen werken.

Werkachtergrond

"Ik kom uit de retail. Bij mijn vorige werkgever Intergamma, hoofdkantoor van de GAMMA en KARWEI bouwmarkten, heb ik 24 jaar lang gewerkt. In die tijd heb ik 4 banen gehad: coördinator Opleidingen, coördinator Drukwerk, coördinator Online en de laatste 5 jaar als coördinator Activatie. Ik was verantwoordelijk voor de GAMMA huis-aan-huis folder en de lokale campagnes voor de GAMMA bouwmarkten. Dus als bouwmarkten specifieke wensen hadden, regelde ik flyers, posters, socials, etc. Een mooi bedrijf en hele fijne collega’s. Maar voor mij draait het leven meer om iets goeds te kunnen doen voor andere mensen, een stuk zingeving en niet om omzet, consumeren en presteren. Dus ik ben enorm blij dat ik nu bij Alzheimer Nederland werk. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen. En ik voel mij in korte tijd al helemaal thuis."

Wie ben ik?

"Ik ben Anke Reuser en samen met mijn twee jongens, Tim (2011) en Daan (2014), woon ik in Baarn. Ik woon daar al 25 jaar, maar ben opgegroeid in Druten. Verder ben ik een echt buitenmens; je vindt mij vaak in het bos waar ik lange wandelingen maak, aan het bootcampen of mountainbiken ben. Verder hou ik van eten en borrelen met vrienden, concerten/theater/musea bezoeken, vintage spullen vinden bij de kringloop, kamperen met onze oude Hymer buscamper en natuurlijk mijn gezin!"

Hoe kun je mij bereiken?

Heb je een communicatievraag? Je kunt mij mailen via a.reuser@alzheimer-nederland.nlFijn als je de regiocoördinator hierin meeneemt zodat we beiden weten wat er speelt.

Tot ziens! Hartelijke groet,

Anke Reuser