Kom jij ook naar de Vrijwilligersdag?

Eens in de twee jaar organiseren wij de landelijke Vrijwilligersdag. We leggen jou in de watten met een afwisselend informatief programma, een mooie lunch en een muzikale afsluiting. En er is volop gelegenheid tot  ontmoeting van zowel collega-vrijwilligers als medewerkers. Het wordt weer een gezellige dag.

Daarom nodigen wij je uit om op zaterdag 14 april naar Eindhoven te komen. In het Auditorium van de Technische Universiteit vindt dit jaar de Vrijwilligersdag plaats. Wij zijn de Technische Universiteit erkentelijk dat wij tegen gereduceerd tarief gebruik mogen maken van hun faciliteiten. Het programma van de dag is tot stand gekomen in samenwerking tussen Alzheimer Nederland, het Erasmus Alzheimer Centrum MC en de Technische Universiteit.

Je ontvangt begin maart een persoonlijke uitnodiging met mogelijkheid tot aanmelding. Noteer je alvast de datum in je agenda?

Tip voor de afdelings-secretaris:

Zorg dat nieuwe vrijwilligers binnen de afdeling of het Alzheimer Café zo snel mogelijk worden aangemeld via vrijwilligers@alzheimer-nederland.nl Dan ontvangen ook zij tijdig een uitnodiging.