Ma gaat door!

Ma gaat door!

De succesvolle voorstelling Ma, gebaseerd op het boek van Hugo Borst, gaat door. Eric Corton speelt de voorstelling nog een paar keer in september. Zijn laatste voorstelling is op 24 september in Carré. Daarna speelt Loek Peters (Penoza) deze indrukwekkende solovoorstelling tot en met 8 december.

Gratis kaarten voor vrijwilligers

Net als het afgelopen halfjaar, krijgen we als Alzheimer Nederland weer de kans om zichtbaar te zijn bij deze voorstelling. In de foyer van de theaters wordt voor ons een informatiestand neergezet die wij kunnen bemensen met vrijwilligers van de afdeling. Dé kans om regionaal te laten zien wat we doen. Daarnaast is het de kans om te laten zien dat we er online ook zijn, met dementie.nl. Voor de vrijwilligers die voor en na de voorstelling de stand bemensen, liggen 2 vrijkaarten voor de voostelling klaar.

Aanmelden via je regiocoördinator

De voorstelling wordt veel bezocht door mensen die te maken hebben met dementie. Dat zijn precies de mensen die wij willen bereiken met onze regionale en online activiteiten. Wil jij laten zien wat jullie in de regio te bieden hebben? Bekijk dan de speellijst en meld je bij je regiocoördinator voor de voorstelling bij jou in de buurt. Een mooie kans om mensen te bereiken.