Niettevergeten

Niettevergeten

Niettevergeten... dat: 

  • je op LinkedIn kunt aangeven dat je voor Alzheimer Nederland werkt. Wanneer je een ervaring toevoegt, selecteer je bij bedrijf de Alzheimer Nederland pagina.
  • het nieuwe vrijwilligersplein bijna live gaat!
  • we een nieuwe collega op belangenbehartiging en regionale hulp hebben, hier stelt ze zich voor:

"Mijn naam is Susanne van den Buuse, ik ben sinds 1 oktober de tijdelijke vervanger van Wendy Werkman bij team Belangenbehartiging en Regionale Hulp t/m april 2018.

Ik houd me vooral bezig met het Alzheimerpanel, met mantelzorgers en de Dementiemonitor, die in maart 2018 weer van start gaat. Met jullie hulp gaan we ons inspannen om zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst in te laten vullen. Vanaf begin volgend jaar zullen we elkaar dan ook vooral spreken.

Over mijzelf: ik ben onderzoeker in hart en nieren. Ik heb psychologie gestudeerd, heb daarna een aantal jaren marktonderzoek gedaan, en de afgelopen vier jaar heb ik gewerkt aan mijn promotieonderzoek bij de Universiteit van Amsterdam. Dit onderzoek gaat over zelfredzaamheid en eigen regie bij mensen die in het verpleeghuis wonen. Voor mijn onderzoek heb ik anderhalf jaar meegelopen in een verpleeghuis en vele interviews gedaan met zorgprofessionals, managers, familieleden en bewoners. Hierdoor heb ik een passie voor de ouderenzorg gekregen en vooral voor mensen met dementie. Mijn doel is dan ook om me door het doen van onderzoek in te zetten voor deze groep mensen."