Niettevergeten februari 2018

de wist u datjes van Alzheimer Nederland

De wist u datjes van Alzheimer Nederland

  • Dementiemonitor

Per 1 maart start de dementiemonitor. Zorg ervoor dat je een plannetje klaar hebt  voor de verspreiding ervan zodra hij uitkomt. Zouden jullie willen doorgeven hoeveel papieren vragenlijsten en flyers met link naar online vragenlijst je wil ontvangen? De flyer staat ook als download bij materialen op het vrijwilligersplein. 
Lees hier meer over de dementiemonitor. 

  • Verkiezingen? Bezoek eens een politiek debat in je gemeente

politiekdebat.jpg

De verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aanstaande zijn net begonnen. Ook zo benieuwd of dementie een thema is waarover politieke partijen in jouw gemeente met elkaar in gesprek gaan? Bezoek daarom eens een politieke debatavond in je gemeente. En durf je het aan, stel dan eens de vraag: en wat doen jullie voor mensen met dementie in jullie gemeente. Zo kunnen we met elkaar het gesprek aangaan over dementie. De prognosecijfers dementie van je gemeente vind je hier. Heb je een foto en een quote van deze avond? Voeg deze aan je afdelingspagina toe en stel ons op de hoogte. Wij besteden er graag aandacht aan via onze social media kanalen.

  • Uitnodiging voor de vrijwilligersdag

Deze week ontvangen jullie per mail een uitnodiging voor de Vrijwilligersdag op 14 april as. Vergeet niet je op te geven voor de verschillende leuke workshops! Dat kan in diezelfde mail :-)