Nieuw relatiebeheersysteem: Nexios Vrijwilligers

Vanaf 18 mei 2018 werkt Alzheimer Nederland met een nieuw relatiebeheersysteem: Nexios Vrijwilligers. In dit systeem kunnen we op een veilige manier alle gegevens van vrijwilligers beheren (zoals naam, adres, contactgegevens).
Ben je collecte vrijwilliger? Dan moet je nog even wachten tot 2019 voordat je gebruik kunt maken van Nexios Collecte.

Nexios Vrijwilligers, wat is dat voor systeem?

Nexios Vrijwilligers is bedoeld om de gegevens van onze vrijwilligers goed te beheren. Niet alleen de secretaris van jouw afdeling kan in het systeem; álle vrijwilligers kunnen inloggen. Met jouw account kun je zelf jouw gegevens actueel houden, en bepalen welke informatie andere vrijwilligers van jou kunnen zien. Ook kun je hier je voorkeuren voor nieuwsbrieven beheren.

Zit je in de werkgroep van een Alzheimer Café? Dan kun je ook jouw netwerk van relaties beheren en contactmomenten vastleggen. Daarnaast kun je nieuwsbrieven en flyers beheren en verzendlijsten hiervoor aanmaken.

Hoe krijg ik toegang tot Nexios Vrijwilligers?

Om in te loggen ontvang je in juni een e-mailadres en wachtwoord van Alzheimer Nederland. Dit e-mailadres kun je ook gebruiken voor alle mails in verband met je vrijwilligerswerk voor Alzheimer Nederland. Meer informatie volgt op korte termijn.