Nieuwe adviseur Vrijwilligersbeleid gestart

Mijn naam is Alina Halászi en ik ben 1 juni gestart als adviseur vrijwilligersbeleid bij Alzheimer Nederland. En ik heb er zin in! Afgelopen weken heb ik kennis mogen maken met veel gedreven, betrokken en enthousiaste collega's en vrijwilligers. 

En WAUW, wat een ontzettend mooie organisatie is Alzheimer Nederland. Ik ben erg onder de indruk van het enorme lokale en landelijke bereik dat we hebben door jullie activiteiten, stem en luisterend oor. Ben je benieuwd naar wie ik ben? Bekijk dan het filmpje hieronder waarin ik mij voorstel:

Vrijwilligersorganisatie

Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om samen met jullie Alzheimer Nederland te leukste organisatie te maken om vrijwilliger bij te worden, zijn én blijven! Om zo samen mensen met dementie en hun naasten te ondersteunen én Nederland dementievriendelijker te maken.

Daarom wil ik jou graag beter leren kennen! Wie ben je, wat doen je en wat heb je nodig? Wil je dat ik langskom bij een activiteit/bijeenkomst/of iets anders? Mail/app/bel me, dan kijken we samen wat mogelijk is.

Ik hoor graag van je!

Email: a.halaszi@alzheimer-nederland.nl 
Telefoon: 06 82 01 50 93          
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/alinahalaszi/