2bike4alzheimer

Samen herinneringen maken is goud waard

Niets is zo mooi als het maken van herinneringen. Zeker als je dat samen doet mét een gezamenlijk doel: fietsen voor een toekomst zonder dementie. Door je te laten sponsoren, zamel je geld in voor méér onderzoek naar dementie! Zo worden jouw herinneringen goud waard! Fiets je mee? Of help jij mee om deze mooie fietstocht onder de aandacht te brengen?

Zaterdag 18 september: 2bike4alzheimer 2021

Alzheimer Nederland organiseert op zaterdag 18 september 2bike4alzheimer. Er zijn meerdere ritten van verschillende afstanden uitgestippeld, 160 km, 120 km, 80 km en 40 km, zodat iedereen mee kan doen. Of je nou een gelegenheidsfietser bent of een doorgewinterde wielerfanaat. En door alle onvergetelijke momenten onderweg zal je je deze rit voor altijd herinneren. Start en finish vinden plaats rond het gezellige centrum van Amersfoort.

Een toekomst zonder dementie

Geld voor onderzoek is hard nodig, want het aantal mensen dat met dementie te maken krijgt, stijgt elk jaar. en In Nederland hebben 290.000 mannen en vrouwen te kampen met dementie. De verwachting is dat in 2040 maar liefst 500.000 mensen de diagnose dementie hebben gekregen. Er is dus veel onderzoek nodig om betere inzichten te krijgen in de oorzaak, preventie, diagnose en behandeling van dementie. Met de opbrengst van 2bike4alzheimer kan Alzheimer Nederland dit onderzoek financieren. Zo werken we samen aan een toekomst zonder dementie.

Zegt het voort!

Help jij mee om deze mooie fietstocht onder de aandacht te brengen? Vermeld het bijvoorbeeld in jouw nieuwsbrief of regionale pagina. Download onze standaard tekst voor communicatie. Meer informatie of aanmelden? Ga naar www.2bike4alzheimer.nl