Vernieuwd vrijwilligersplein live

vernieuwd vrijwilligersplein

Belangrijkste vernieuwingen

Het vernieuwde vrijwilligersplein is vandaag live! Sinds april dit jaar is er gewerkt aan een verbeterde versie van de website voor vrijwilligers. De vernieuwde versie wijkt volledig af van de vorige. De meeste verbeteringen zijn tot stand gekomen dankzij de feedback van vrijwilligers. De site is zo ingericht dat je als vrijwilliger er makkelijk de weg vindt doordat alle informatie per vrijwilligersfunctie te vinden is. Daarnaast is er plek gemaakt voor de ervaringen van vrijwilligers.

Nieuwe indeling
De site is herkenbaarder omdat hij is vormgegeven en opgebouwd zoals de corporate site van Alzheimer Nederland. De site is ingedeeld aan de hand van de verschillende vrijwilligersfuncties die er bij Alzheimer Nederland zijn. Deze vind je terug in de zwarte, horizontale menubalk boven de grote foto. Dat heeft geleid tot een indeling in vier groepen:

- de Regionale afdeling (met een onderverdeling in bestuurlijke en uitvoerende vrijwilligers)

- het Alzheimer Café

- de Collecte

- de andere vrijwilligers (met hieronder de Alzheimer Telefoon, het Alzheimer Forum, Samen Dementie Vriendelijk en de Kerngroep Vrijwilligers).

Filteren
Ook kun je bij trainingen en materialen je benodigdheden zoeken door te filteren op jouw functie of overkoepelende functie.