Bestel nu!

Wervingskaartjes voor nieuwe vrijwilligers

Iets nieuws!

Nu te bestellen voor jouw afdeling: wervende kaartjes voor nieuwe vrijwilligers!

Met deze kaartjes willen we het voor jullie gemakkelijker maken om nieuwe vrijwilligers te werven. Ze hebben het formaat van visitekaartjes, waardoor je er gemakkelijk een paar bij je kunt steken. Het is handig om ze uit te delen tijdens trainingen, bijeenkomsten in een Alzheimer café, of op andere momenten waarop zich mogelijkheden voordoen.
 

Waarom

Met de inzet van vrijwilligers ondersteunen we mensen met dementie en hun naasten elke dag weer. Zodat zij zo lang mogelijk kunnen blijven meedoen vanuit hun eigen buurt.

Daarom is Alzheimer Nederland altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
 

Wat zijn het voor kaartjes?

We hebben vier kaartjes in visitekaartjes-formaat laten ontwerpen. Deze kaartjes bevatten een QR-code die verwijst naar de 'ontdek wat bij je past-test' op onze website: https://www.alzheimer-nederland.nl/vrijwilligerswerk/carriere. Via deze test kunnen mensen door het beantwoorden van drie vragen ontdekken welke vrijwilligersfunctie(s) het beste passen bij hun interesses en gewenste tijdsinvestering. Voor de ontvanger van het kaartje is dit een laagdrempelige manier om te ontdekken wat er mogelijk is als vrijwilliger.
 

Goed om te weten

De kaartjes zijn via de webwinkel verkrijgbaar zijn. Alleen bestelgemachtigden kunnen deze kaartjes afzonderlijk, of als set bestellen.  

Vraag dus via jouw bestelgemachtigde de kaartjes aan, immers Samen kunnen we meer!

Webwinkel