Wilma Drager over nieuwe workshops

“Wat een indrukwekkend en leerzaam trainingsaanbod”. Wilma Drager-Visee was direct enthousiast toen ze het scholingsprogramma voor 2019 ontdekte op het Vrijwilligersplein.

Wilma draagt sinds juni 2018 haar steentje bij aan de PR-activiteiten van Alzheimer Café Overbetuwe. Ze vindt het ontzettend leuk om te schrijven en te werken aan het vergroten van naamsbekendheid en zichtbaarheid. Nadenken over wel of niet inschrijven voor de verschillende workshops was voor Wilma dan ook niet aan de orde. Activerend schrijven, een video workshop én een Social Media Workshop, die keuze was snel gemaakt!

“Leuk om te leren wat je beter wel of juist niet kunt doen en zinvol om over meer kennis te beschikken zodat je als PR-functionaris nóg meer kunt betekenen voor je lokale afdeling. Maar daarnaast ook gewoon leuk om eens te zien hoe gaaf het pand is waar Alzheimer Nederland gevestigd is. Én om andere vrijwilligers te ontmoeten die zich inzetten voor hetzelfde doel!”

Met veel plezier kijkt Wilma inmiddels terug op de workshop ‘activerend schrijven’, waar Dennis Hoogeveen alle deelnemers enthousiast heeft bijgespijkerd. Om nóg beter te kunnen informeren, maar vooral ook stimuleren, inspireren en activeren!

Helaas was er onvoldoende animo voor de video workshop. Wilma hoopt mede daarom met haar enthousiasme andere vrijwilligers te stimuleren om snel een kijkje te nemen op de agenda van het Vrijwilligersplein. En haar advies? "Kijk welke workshop het beste bij jouw functie past en schrijf je snel in. Echt doen, hoor!"

(Tekst door: Wilma Drager-Visee)