Praktische informatie webmaster

Handleidingen

Alle handleidingen vind je onder materialen door te zoeken op 'handleiding'. 
Mocht je behoefte hebben aan een nieuwe handleiding over een onderwerp waar nog geen handleiding is gemaakt, laat het ons weten. Mail naar c.berkowitz@alzheimer-nederland.nl

Webinar social media

Er zijn twee webinars over Facebook geweest. De eerste webinar is bedoeld voor vrijwilligers die geen of nauwelijk ervaring hebben met Facebook. Dit webinar was een introductie.
De tweede webinar is bedoeld voor iedereen die al gewend is berichten te plaatsen en gaat wat dieper op een aantal aspecten in. Margaret Massop iss in beide webinars onze docent. 

De webinar met introductie van Facebook is terug te kijken via deze link.
De tweede webinar gaat dieper in op Facebook en behandelt de vragen: Welke artikelen laat Facebook zien aan je volgers? Welke artikelen doen het goed en zorgen voor veel likes? Welke foto's gebruik je bij je bericht? Allemaal onderwerpen die van belang zijn. Margaret behandelt deze vragen in de webinar die terug te kijken is via deze link

Meer informatie over de regels rondom social mediagebruik voor vrijwilligers van Alzheimer Nederland vind je in dit document.

Andere relevante documenten

Ben je bezig je afdelingspagina te verbeteren? Lees dan ter inspiratie de contentformule van Alzheimer Nederland. 

In het Manifest Tekst en Beeld lees je aan welke regels je moet houden bij het plaatsen van tekst en beeld op je afdelingspagina of social kanaal.