Theatervoorstelling Memory Loss

Memory Loss is de derde en laatste voorstelling uit Ann Van den Broek’s drieluik: The Memory Loss Collection. Een project bestaande uit een onderzoeksfase en de creatie van drie opeenvolgende uitvoeringen rond het thema dementie en geheugenverlies. 

Memory Loss is een totaal kunstwerk waarin verschillende kunstdisciplines samenkomen en waarin de achtereenvolgende fasen van geheugenverlies en van verlies aan persoonlijkheid op de voorgrond treden. In een interactief decor verliest een deel van de vijftien performers, meer en meer zijn eigen ik. Tekst, beweging, muziek en technologie komen samen in een spel met realiteit en illusie. Wie ben je als je je herinneringen hebt verloren?

Het proces is onomkeerbaar. Moegestreden, heen en weer geslingerd, berusting tegenover strijd, vlagen van gedachten en herinneringen, mensen komen en gaan. Hoe meer men geeft, hoe meer men verliest. Het ultieme verlies van zichzelf. Verlies van alles. Verdwijnen?

Voorstelling bijwonen?

De organisatie (WArd/waRD) geeft 10 vrijkaarten weg voor de voorstelling van 5 februari in Stadsschouwburg Utrecht. Wil je kans maken op een vrijkaart? Mail dan naar publiciteit@wardward.nl . De vrijkaarten worden vergeven aan de eerste 10 aanmeldingen.