Voor het eerst op het Vrijwilligersplein?

Welkom!

De site is ingedeeld aan de hand van de verschillende vrijwilligersfuncties die er bij Alzheimer Nederland zijn. Deze vind je terug in de zwarte, horizontale menubalk boven de grote foto. Dat heeft geleid tot een indeling in vier groepen:

- de Regionale afdeling (met een onderverdeling in bestuurlijke en uitvoerende vrijwilligers)

- het Alzheimer Café

- de Collecte

- de andere vrijwilligers (met hieronder de Alzheimer Telefoon, het Alzheimer Forum, Samen Dementie Vriendelijk en de Kerngroep Vrijwilligers). 

Als je één van deze hoofdgroepen in de menubalk aanklikt kom je op de eerste pagina (de zogenaamde landingspagina). Hier vind je voor deze groep vrijwilligers nieuws, ervaringen van vrijwilligers, het overzicht van trainingen en andere bijeenkomsten en downloadbare materialen. In de speciale rode balk “Extra informatie voor …” vind je na aanklikken informatie voor specifieke vrijwilligersfuncties. Op de landingspagina van het Alzheimer Café vind je daar bijvoorbeeld extra informatie over de functie van gespreksleider.

Maak verder vooral gebruik van de zoekfunctie rechts bovenaan de pagina. Kun je iets toch niet vinden neem dan contact op met w.richter@alzheimer-nederland.nl