Bedankt voor je deelname!

Leuk dat je aanwezig was bij het allereerste live vrijwilligersevent: het was een inspirerende ochtend! Hoe vond jij het? Laat het ons weten via dit evaluatieformulier. Op deze manier kunnen we dit soort events in de toekomst verbeteren. Kon je uiteindelijk toch niet deelnemen? Niet getreurd, binnenkort kun de opname hier op het Vrijwilligersplein terugkijken.

Gratis toegang tot documentaire WEI

Tijdens het online event is aan alle vrijwilligers van Alzheimer Nederland de documentaire WEI gratis uitgereikt. In deze documentaire krijgt de vader van filmmaker Ruud Lenssen de diagnose dementie te horen. Terwijl Jac vasthoudt aan zijn idyllische wei, worstelt moeder Ria met haar rol als mantelzorger en komt een onvermijdelijk afscheid dichterbij. Je ontvangt per e-mail de inloggegevens om deze documentaire te bekijken.

*De film is auteursrechtelijk beschermd en het is niet toegestaan de film te openbaar te maken of ter beschikking te stellen aan derden.

6 maanden gratis SeniorWeb lidmaatschap

Vandaag hebben  SeniorWeb en Alzheimer Nederland een intentieverklaring voor een samenwerking ondertekend. Het doel? Elkaar waar mogelijk te helpen en te versterken. Exclusief voor jou biedt SeniorWeb daarom de mogelijkheid om 6 maanden gratis kennis te maken met het SeniorWeb lidmaatschap. Zo kun je gebruik maken van persoonlijke computerhulp en stap-voor-stapuitleg, ontvang je 2 keer tijdschrift Enter, wekelijkse nieuwsbrieven vol tips en inspiratie en kun je onder meer online cursussen volgen. Deze actie geldt tot en met 31 augustus. Meer informatie en aanmelden.

Bedankt voor je deelname aan het online vrijwilligersevent, en hopelijk tot de volgende keer! Is online leren iets voor jou? Neem dan eens een kijkje op het Leerplein: een leeromgeving speciaal voor vrijwilligers.