Webinars Nexios Collecte

De collecte van Alzheimer Nederland groeit elk jaar. En dat is te danken aan alle coördinatoren, wijkhoofden en collectanten die zich jaarlijks vrijwillig inzetten voor een toekomst zonder dementie. De organisatie van een collecte kost tijd en daarbij proberen wij je (steeds beter) te ondersteunen. Daarom zijn we verheugd je te mogen uitnodigen voor ons webinar over het nieuwe online collecteprogramma Nexios. Het webinar is speciaal bedoeld voor coördinatoren en/of wijkhoofden. De duur is circa één uur.

Kun je geen webinar bijwonen? Bekijk dan een opgenomen webinar of volg de video-instructies.

Wat gaan we doen?

We geven een demonstratie van het nieuwe programma, zodat je daarna zelf heel eenvoudig aan de slag kunt. Nexios is zeer gebruiksvriendelijk en biedt veel voordelen bij de organisatie van de collecte. Het gaat de organisatie van jouw collecte echt een stuk makkelijker en efficiënter maken. En hopelijk (nog) leuker.

Tijdens het webinar zullen alleen de  voor jouw relevante onderwerpen getoond worden. Ook kun je dan vragen stellen.  Na aanmelding ontvang je een link met uitleg. Ook het volgen het webinar is heel eenvoudig. Let op:  een goede Wifi-verbinding is belangrijk.

Bij de webinar voor beginners worden de basis beginselen van Nexios getoond. Bij de webinar voor gevorderden in september worden de onderwerpen getoond over aanmaken stratenplannen en collectewijken. 

Heel graag tot ziens tijdens één van de webinars!

Aanmelden

Hieronder staan de data waarop de webinars gegeven worden. Let op: het korte aanmeldingsformulier is in het Engels.

Datum Tijd Voor wie? Aanmelden