Webwinkel

Webwinkel materialen

De secretaris bestelt in de webwinkel materialen voor het bestuur zoals briefpapier, informatiefolders, brochures en pr-materiaal. De Alzheimer Cafés hebben over het algemeen een eigen bestelgemachtigde die materialen bestelt voor het Alzheimer Café. 

Om in te loggen heb je een toegangsnaam en wachtwoord nodig. Die heb je als secretaris per mail ontvangen. De webwinkel helpt je vanzelf door de bestelprocedure. Bestellingen ontvang je binnen vijf werkdagen op het besteladres. Briefpapier en enveloppen kun je elk kwartaal bestellen. 

Webwinkel materialen 

 

Webwinkel Drukwerk

Met ingang van 1 december 2019 stopt de ondersteuning van de webwinkel drukwerk. Tijdelijke bestelwijze Afdelingsbrochure en visitekaartjes kan via de e-mail. Gebruik hiervoor de volgende formulieren: Bestelformulier afdelingsbrochure en  Bestelformulier visitekaartjes  

Vanaf augustus 2018 is het verplicht om bij het inloggen bij de webwinkel drukwerk een eigen wachtwoord toe te kennen. Log in met het verstrekte mailadres, kies voor wachtwoord vergeten. Er volgt een mail (op het ingevoerde mailadres) met de mogelijkheid om het wachtwoord aan te passen. NB: deze inloggegevens zijn niet hetzelfde als die van de webwinkel materialen. De algemene toelichting Webwinkel drukwerk vind je hier.

Afdelingsbrochure

De afdelingsbrochure is informatief en beschrijft de activiteiten van de afdeling. De werkbeschrijving van de Afdelingsbrochure beschrijft stap voor stap het proces voor het invoeren van teksten en afbeeldingen. We adviseren om deze Afdelingsbrochure altijd samen met de brochure Dementie? En nu? van Alzheimer Nederland te verspreiden.

Na het doorlopen van alle stappen wordt jouw bestelling klaargezet. Na controle van de inhoud wordt de bestelling definitief gemaakt. 
Voor vragen over de afdelingsbrochure neemt je contact op met Karin van der Velden, secretariaat afdelingen, via secretariaat@alzheimer-nederland.nl of 033 - 3032551 (ma., di. en donderdag).

Visitekaartjes

Voor bestuursleden die veel externe contacten hebben is het mogelijk om visitekaartjes op naam te bestellen in de webwinkel drukwerk. Voor de andere bestuursleden kunnen algemene visitekaartjes besteld worden met de gegevens van de afdeling. Aan het eind van het kwartaal worden de visitekaartjes gedrukt en verspreid.

Webwinkel drukwerk

Bekijk ook:

Webmail en OneDrive

Lees verder

Registratie vrijwilligers

Lees verder

Archivering afdelingsstukken

Lees verder